410288 Tarragona, La Bisbal del Penedes - € 800.000

500 m² 19,0ha 8 6

Description

Mooie Masia daterend uit de 16e eeuw, volledig gerestaureerd en van alle moderne gemakken voorzien. Beschikt over een ruime accommodatie en een grote, uitgebreide tuin, olijfgaarden en een eigen bos. Met het grote zwembad en de vijf-persoons jacuzzi aan de rand van de tuinen en geven een ononderbroken uitzicht over de vallei en de bergketens.
Het Masia complex is gelegen binnen het eigen omheind terrein hetgeen veel privacy en veiligheid biedt. De Masia ligt buiten de toeristische route maar met vele bezienswaardigheden en ontspanning. Op korte afstand zijn de lange zandstranden van Calafell, het themapark Port Aventura, de cava fabrieken, kloosters, het kosmopolitische Sitges en nog veel meer plaatsen te ontdekken.
Begane grond
De hoofdingang leidt naar een ruime atrium vanwaar u naar een grote woonkamer gaat met een open haard voor de koude maanden. De keuken. Deze zeer grote ruimte is niet alleen om te koken, maar in de wintermaanden vaak gebruikt als sociaal centrum omdat het ook het eetgedeelte is. In de wintermaanden profiteert de keuken / eetkamer van een grote open haard en een houtkachel.
Eerste verdieping met vier slaapkamers waarvan een zeer grote tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en de overige drie slaapkamers zijn; een grote slaapkamer, een kleinere slaapkamer en een aparte slaapkamer met een eigen balkon met uitzicht op de vallei. Deze slaapkamers delen een badkamer en WC.
Tweede verdieping
Ook het interne balkon van de bovenste verdieping leidt naar twee slaapkamers. Een daarvan is een grote slaapkamer met een extra eenpersoonsbed, deze slaapkamer heeft een eigen badkamer en WC. De andere is een grote slaapkamer met twee bedden met een eigen badkamer en WC.
Op het eigen terrein zijn het Zwembad van 12 x 6 meter, de boomgaard, de grote tuin en het bos
Toegang tot het terrein is via de grote poort naar een lange met cipressen omzoomde oprijlaan die leidt naar de Masia. Er is parkeergelegenheid voor vele auto's op het terrein van de villa.
De zomer focus ligt onvermijdelijk bij het zwembad. Het zwembad is 12x6 meter hetgeen het geschikt maakt voor het echte zwemmen. Het diepe gedeelte, ongeveer 2m, is ideaal voor volwassenen, terwijl minder ervaren zwemmers en kinderen kunnen genieten van de grote tredes die leiden naar het ondiepe gedeelte.
Aan het einde van het zwembad, met uitzicht op de vallei is de verwarmde 5-persoons jacuzzi met krachtige jets voor het masseren van uw rug of voor het gewoon ontspannen met een drankje.
outdoor kookgelegenheid. Het zwembad is omgeven door een grote betegelde ruimte met diverse ligstoelen.
De bomen en de volgroeide tuinen bieden privacy voor de zwembadzone zonder beperking van het uitzicht over de vallei. Rond de Masia zijn er diverse volgroeide bomen, waaronder citroen, sinaasappel, mispels, vijgen en anderen.
Barcelona ligt op 60 km.

Factsheet

Contact us

T: +34 688 850 505
E: info@rusticportal.com

Details

Price
€ 800.000
Decoration
Fully furnished, Partly furnished
Price includes
Gas, Water, Electricity
City
La Bisbal del Penedes
Region
Baix Penedes
Province
Tarragona
Build type
Existing
Floor space
500 m²
Plot surface
19,0ha
Bedrooms
8
Bathrooms
6
Floors
3
Energy label
In application

Location

The location of the property on the map is not exact

[ { "lat": 41.28124465207, "lng": 1.4875766126892, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Ask a Question

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  


You might like these properties too

Province Tarragona

Ref: 410264
410m² 19,0ha
View property