190122 Girona, Albons - € 490.000

164 m² 3 3

Description

Huis in het dorp d'Albons (Baix Empordà, Girona) gebouwd in 1887. Recentelijk gerenoveerd.

U krijgt toegang tot het huis via de begane grond waar u een kamer die entry-distributeur maakt te vinden, en waar u de master suite -under een tamboerijngewelf in te voeren, met badkamer en dressing, en twee slaapkamers en een badkamer completeren het programma van deze plant. Vanaf de ingang gebied en door middel van een interne trap, u toegang tot de eerste verdieping.

Je krijgt de trap naar de woonkamer open voor het terras met een geschorst ijzeren open haard en eethoek, en aan de andere kant van de ladder - een top-level keuken. Deze verdieping ook onderscheiden van de stenen muren, prachtige plafonds met houten balken en stenen hersteld, en een grote boog die de twee open ruimtes, de woon-eetkamer en de ruime keuken-office scheidt. Twee grote ramen open van de woonkamer naar een veranda met uitzicht op de Olivera Street. Achter de keuken, een badkamer voor de gasten en wasservice completeren de plant.

Dit huis te koop wordt geprojecteerd duurzaamheidscriteria, die voor ons onmisbaar zijn. De thermisch geïsoleerde covers en vloeren, ramen en openslaande deuren op te nemen nieuwe thermische onderbreking en dubbele beglazing met lage emissie, en biedt ook de installatie van zonnepanelen voor warm water bijdrage, en LED-verlichting technologie.

Het huis heeft 164 m2 en ook over Olivera Street, naast het, heb je toegang tot een eigen garage van 20 m2 voor een voertuig te hebben.

Factsheet

Contact us

T: +34 627 80 40 17
E: info@rusticportal.com

Details

Price
€ 490.000
City
Albons
Province
Girona
Property type
Rustic Village house
Build type
Existing
Floor space
164 m²
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Energy label
In application

Location

The location of the property on the map is not exact

[ { "address": "190122 0", "zipCode": "", "city": "Albons", "lat": 42.1048463, "lng": 3.08392, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Ask a Question

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?